stappenplan.

Droomwoning gevonden!

Yes, je hebt je droomwoning gevonden! Op de projectwebsite kun je zien of de inschrijvingen al open zijn. Is de inschrijving al begonnen? Zie “start inschrijving” hieronder. Is de inschrijving nog niet gestart? Zorg dat je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen en de start inschrijving natuurlijk! Middels de knop “houd me op de hoogte” op de projectwebsite, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrieven van het project. Dan ontvang je ook een nieuwsbrief met de startdatum van de inschrijving.

1

start inschrijving

Zodra de inschrijving is begonnen, schrijf je je in middels het inschrijfformulier op de projectwebsite. Hierna ontvang je een e-mail ter bevestiging met daarin de te volgen stappen. Ook ontvang je een e-mail met daarin een link om een wachtwoord aan te maken voor je online klantdossier. In de e-mails die je ontvangt, staat alle informatie die je op dat moment verder nodig hebt.

2

de eerste matchronde

Op een vastgestelde datum wordt de eerste matchronde gestart. Iedereen die is ingeschreven op dat moment én die voldoet aan de inkomenseis, wordt meegenomen in die matchronde. Ook wordt er rekening gehouden met de door jou ingevulde voorkeurswoningen. Je ontvangt een e-mail indien je gematcht bent met een woning. De woning wordt dan voorlopig aan je toegewezen.

3

indien geen match

Wanneer je niet als eerste uit de digitale loting bent gekomen, ontvang je daarover geen e-mail. Op deze pagina vind je de huidige status van de verhuur en matchronde. Pas wanneer alle huurovereenkomsten getekend zijn, ontvang je een e-mail dat alle woningen verhuurd zijn. Het kan namelijk gebeuren dat woningen die voorlopig toegewezen zijn, weer beschikbaar komen. In dat geval wordt er een nieuwe matchronde gehouden. Daarin wordt iedereen die tot dat moment is ingeschreven meegenomen. Het kan dus gebeuren dat je alsnog een voorlopige toewijzing ontvangt.

4

match = voorlopige toewijzing

Indien je als eerste uit de loting bent gekomen ontvang je per mail een voorlopige toewijzing. Deze kun je in jouw dossier accepteren. Daarna worden alle gegevens gecontroleerd. Let er op dat de je vanaf de start altijd de juiste gegevens invult. Meer informatie hierover ontvang je in een van de e-mails die volgt na inschrijving.

5

documenten uploaden in het dossier

Indien er een woning voorlopig aan je is toegewezen, wordt er gevraagd om persoonlijke documenten te uploaden in de veilige ‘Mijn-omgeving’. Welke documenten we van je vragen, is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De regels & tips voor het uploaden van de documenten vind je in een van de e-mails die je ontvangt bij je voorlopige toewijzing.

6

documenten akkoord en tekenen huurovereenkomst

De documenten worden inhoudelijk beoordeeld door een van onze verhuurmakelaars. Indien alle documenten akkoord zijn, wordt de woning definitief aan je toegewezen en ontvang je de huurovereenkomst. Nadat jij de huurovereenkomst digital hebt ondertekend, kan de vastgoedmanager deze ook digitaal ondertekenen. Dan is het officieel: jij bent de huurder van je droomwoning! Gefeliciteerd!

Goed om te weten! Op het moment dat je huurder wenst te worden, verstrekken wij jouw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over jouw kredietwaardigheid. EDR gebruikt je gegevens voor onderzoek naar je kredietwaardigheid en contactgegevens. Als ujebezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van jouw persoonsgegevens door EDR, kijk dan op: https://www.edrcreditservices.nl/privacy-statement/.